Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Γάμος αλά θεματικά! Theme Weddings!

Το Σαββατοκύριακο είναι πάντα μία καλή ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε πώς θα θέλατε να είναι η ημέρα του γάμου σας.
Όλα εξαρτώνται από εσάς! Είστε ρομαντικές; Πάντα είχατε στο μυαλό σας την εικόνα του νυφικού της Grace Kelly; Αγαπάτε την vintage διακόσμηση; Σας αρέσουν τα beach parties και πάντα ονειρευόσασταν κάτι τέτοιο και για το γάμο σας; Ονειρευόσασταν ένα γάμο όπως αυτός που είχατε δει στην αγαπημένη σας ταινία;
Η ομάδα της "La Sardine Verte" μπορεί να σας βοηθήσει να στήσετε τον γάμο σας, βήμα-βήμα, και να πραγματοποιήσετε κάθε σας όνειρο! 
Τον τελευταίο καιρό επικρατεί η τάση οι γάμοι να είναι θεματικοί (Theme Weddings), να έχουν δηλαδή ένα κυρίαρχο θέμα ή στοιχείο, π.χ. από ένα παραμύθι, μια αγαπημένη ταινία ή αντίστοιχα ένα αγαπημένο αντικείμενο του ζευγαριού, το οποίο να επικρατεί παντού, στα προσκλητήρια, στις μπομπονιέρες, στη διακόσμηση κλπ. Μπορεί να είναι απλά ένα χρώμα που μπορεί να σας αρέσει πολύ και να πιστεύετε ότι θα ήταν ιδανικό για εσάς!











Εμείς θα σας προτείναμε να φανταστείτε την ημέρα αυτή και μαζί θα φτιάξουμε το δικό σας μοναδικό σενάριο, στο οποίο πρωταγωνιστές θα είστε φυσικά εσείς!

lasardineverte@gmail.com                   6944 597058

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου